marți, 18 mai 2010

Autograful lui Tudor Giurgiu pentru Clubul Cinefililor

Au fost Serile Filmului Românesc! Au și trecut! Cu un interes mare, dar nu știu cât de credibil. Tind să cred că fenomenul de "moca" (iertat fie-mi limbajul!), de "gratis", este intens și în rândul cinefililor, iar românul este tot român. Până la urmă, e bine că a venit lumea la filme, dar ar fi fost excelent dacă ar fi existat interes REAL și pentru regizori, căci la Igor Cobileanski au rămas 15 oameni la final, pentru discuții, după ce sala a fost plină în timpul proiecțiilor. Ce se mai poate zice decât că...ăștia suntem!

Colegul nostru, Octavian Stoica a fost sârguincios și a participat la conferința de presă ținută de regizorul Tudor Giurgiu, pe 12 mai, înainte de filmul Legături bolnăvicioase. La final ne-a transmis un mesaj pe un program:


Un alt cinefil activ de-al nostru, Bogdan Irimia, ne-a transmis o informație și un link de categoria "ca pâinea caldă": http://cinemaromanesc.blogspot.com/. Puteți vedea filmele românești din catalogul inclus pe blog sau vă puteți informa ca niște adevărați cinefili! Îi mulțumesc lui Bogdan pentru informația aceasta prețioasă! Voi pune link-ul și în blog-roll pentru a avea acces mult mai ușor la el!

Daniela Abageru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu