miercuri, 24 martie 2010

RESTUL E TĂCERE la Cinema Victoria

Joi, 25 martie 2010 , la ora 17.30, la Cinema Victoria aveți prilejul să vedeți filmul lui Nae Caranfil, RESTUL E TĂCERE.
Intrarea este liberă!

Ana Chiricescu.

3 comentarii:

  1. Am patit la fel, ce se intampla? Daca spun ca intrarea e libera de ce se mai dau invitatii?[o fi vrand sa filtreze dar nu cred ca aveau nici nu ce sa umple sala dand voie si celor fara invitatie] era loc pentru toata lumea, chiar nu reusesc sa inteleg genul asta de manifest urat si frustrant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, nici eu nu am inteles de ce s-a spus ca intrarea este libera, cand de fapt s-a intrat pe baza de invitatii, care nu stiu de catre cine au fost eliberate (pentru ca nu s-a mentionat asta), sau platind bilet. Am preferat sa merg la teatru de aceeasi bani. Probabil ca nu faceam asta daca stiam din start ca se va intra platind bilet.
    E pacat ca se organizeaza evenimente de calitate, insa apar neintelegeri de acest fel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate inteleg la Cinema Victoria Iasi pe data de 13 mai 2010 la filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier" se intra pe baza de invitatie?:| Am cautat pe net, dar n-am gasit nimic. De unde pot face rost de invitatie? Intrarea e libera, deci ce rost mai au ?!

    RăspundețiȘtergere