duminică, 13 iunie 2010

Miercuri, 16 iunie 2010 - 359 - "Drept Înainte"

Clubul Cinefililor, cu sprijinul Fundaţiei culturale "Timpul", vă aşteaptă la Casa de Cultura "Mihai Ursachi" a municipiului Iaşi să vizionaţi miercuri, 16 IUNIE 2010 de la ora 18.00, în cadrul unui medalion FATIH AKIN:

"DREPT ÎNAINTE"
("Gegen die wand", 2004 - color - 120 minute)
*subtitrare în română


La ultimul film am fost cam 80 de cinefili care au aplaudat la final, căci filmul a avut părțile lui bune și foarte bune și se pare că i-a prins pe privitori!

Gegen die Wand/ Head on (Germania 2004)
Regie: Fatih Akin
Cu: Birol Ünel, Sibel Kekilli
Data: Miercuri, 16 iunie 2010
Ora: 18.00 Uhr
Locaţia: Casa de Cultura a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi“ (Diotima Saal)

Gegen die Wand este al patrulea film al regizorului german-turc Fatih Akın. Filmul descrie povestea de dragoste a unei femei tinere de origine turcă, născută şi crescută în Germania, care se căsătoreşte doar de aparenţe cu un compatriot în vârstă, alcoolic şi dependent de droguri, doar pentru a scăpa de valorile morale ale părinţilor ei.
Filmul este prima parte a unei trilogii planificate, Liebe, Tod und Teufel/ Dragoste, Moarte şi Iad care a continuat în 2007 cu Auf der anderen Seite/The Edge of Heaven.

Vă așteptăm în Copou,
Echipa Clubul Cinefililor!

P.S.: Voluntariat la pus afișe! Mai sunt 2 ture de afișe de pus prin oraș: oricine vrea sa facă ceva, poate veni să ceară un afiș să îl pună în zona unde locuiește, lucrează, învață! Este foarte simplu! Un episod - AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu