miercuri, 29 decembrie 2010

La Mulți Ani și multe filme bune în 2011!

Se încheie un an și pentru noi, Clubul Cinefililor! 60 de filme ne-au vizitat în 2010 și 12 regizori odată cu ele, iar 4 maratoane ne-au ținut cu ochii deschiși în miez de noapte.

E mult? E puțin? E concludent? Aceste lucruri le judecă fiecare după propria grilă de apreciere! Noi, cei din Echipa Clubul Cinefililor, ne bucurăm că am existat încă un an, că ați fost alături de noi, că v-am simțit pe unii mai prezenți, pe alții mai puțin, pe mulți deloc. Până la urmă, ne uităm la ce a fost ca să ne îmbunătățim ce va fi!


Așa cum face Salvatore din Cinema Paradiso în poza de sus, vă dorim ca pasiunea cinefilă să se înmulțească și să o cultivați și prin drumuri făcute în Copou miercuri de miercuri, pentru că noi vom îndrăzni să rezistăm și să fim și în 2011, poate puțin mai inspirați, mai atenți și mereu convinși că ceea ce facem este modul integral în care o pasiune se pune în aplicare: pentru tine și pentru ceilalți!

La Mulți Ani și să vă aducă anul 2011 tot ce 2010 a uitat!

Echipa Clubul Cinefililor.

Un comentariu:

  1. Da, cred că 60 de filme bune reprezintă ceva... Pe de o parte un act cultural necesar, pe de alta un act social remarcabil.

    Fie că avem nostalgia cinecluburilor franceze sau dorința romantică (în stilul secolului XIX românesc) de a (ne) educa prin cultură, cred că această inițiativă este demnă de laudă și merită întreg efortul nostru de a-l susține și de a-l continua în anii ce urmează.

    Cred că acest club face parte din renașterea culturală atât de necesară în România și nu pot decât să sper că va căpăta cât mai multă vizibilitate și popularitate pastrând calitatea filmelor.

    La Mulți Ani!

    RăspundețiȘtergere