marți, 10 ianuarie 2012

Cinefilii la munte în Rodna (26-29 decembrie 2011)

A zecea ieșire cinefilă montană s-a întâmplat pe ultima sută de metri a anului 2011, foarte aproape de bătaia în ușă a următorului an, 2012. Am avut parte de zăpadă și de un grup fenomenal - 20 de omuleți, cinefili, cu vechime mai mare sau mai mică, prieteni adunați de-a lungul acestui an atât de intens trăit și cu deschidere spre atât de multe. Povestea este spusă de Daniela Abageru: Rodna cu 20 de omuleți doritori de zăpadă în a zecea ieșire cinefilă montană a anului. Nea Dorel, cabanierul de la Cabana Dochia, ne-a felicitat pentru curaj și pentru că suntem "uamini faini", iar Alina Stîngu, plecată cu soțul ei, Florin, în America, ne-a surprins printr-o felicitare de peste ocean.

Suntem un Club ușor atipic (și mă mândresc cu asta în calitatea mea coordonatoare!), suntem extinși pe mai multe paliere, poate filmului nu i se dă atenția totală cum ar trebui să o facă un Club Cinefil, dar, atâta timp cât oamenii trăiesc frumos, se înfruptă unii din alții și nu fac decât să crească prin filme, munți, muzică, biciclete, cărți, de ce nu și în configurația aceasta? 2011 a arătat că funcționează din plin! Și, până la urmă, un Club e făcut din oameni!

Mai jos se regăsesc cei 20 de participanți la ieșirea din Rodna: Ciprian Mihalache, Ioana Murariu, Irina Petrescu, George Grosu, Adrian Pipirigeanu, Ana Tanasă, Eliza Voiașciuc, Eugenia Voiașciuc, Vasilică Sandu, Evelina Rusu, Daniela Abageru, Gigi Zaharia, Ramona Donisă, Roxana Florea, Andrei Tabarcea, Georgiana Șuhan, Georgiana Lucache, Ionuț "Urs" Ungurianu, nea Dorel, ghidul Uțu, Andrei Nohai, plecat cu ski-urile, și Ștefan Abageru, fotograful de temelie.







Numai bine și drumuri continuate, cu oameni deschiși și cu oameni noi!
Echipa Clubul Cinefililor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu