duminică, 28 februarie 2010

NAE CARANFIL la Iași: 12-14 martie 2010

În martie, Iașul cinefil, și nu numai acela, va avea onoarea să îl primească pe Nae Caranfil la proiecția liberă a filmelor prin care s-a făcut cunoscut nu doar la noi, ci și în sferele notabile ale cinematografiei europene. Nu ai cum să uiți un film precum Filantropica și merită să îți rupi din programul "aglomerat" al acestor 3 zile pentru a avea contact direct cu una din valorile cinematografului românesc. Vizionările vor fi urmate de discuții cu regizorul prezent în săli și sigur vom avea ce întreba și ce auzi de la el.


12 martie 2010
- ora 17 - Aula Universității "Al. I.Cuza" - E pericoloso sporgersi (1993)

13 martie 2010
- ora 16 - Sala "Studio" a Universității de Arte George Enescu - Frumos e în septembrie la Veneția (1983) și Dolce far niente (1998)
- ora 19.30 - Cinema City - Restul e tăcere (2008)

14 martie 2010
- ora 16 - Ateneul Tatarași - Asfalt Tango (1996) și Filantropica (2002)

Vă așteptăm să profitați din plin de acest deliciu cinematografic venit chiar acasă la dvs., la care aveți acces liber și doar pașii trebuie să vă poarte spre locațiile indicate.

Ana Chiricescu și Echipa Clubul Cinefililor.

3 comentarii:

  1. Felicitari pentru initiativa! Iasul are nevoie de asa ceva, iar cei pasionati vor fi acolo cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu ati anuntat ca la Cinema City urma sa se vizioneze filmul pe baza de invitatie? A fost urat . . .

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua! Astazi am vazut comentariul dvs.!
    Imi cer scuze anticipat! Nu am stiut de aspectul invitatiilor intrucat nu am fost pusa la curent cu el: organizatorii evenimentului nu mi-au precizat acest fapt si, sincer, in naivitatea mea de bun-simt (pe care mi-o asum!), am considerat ca "Intrarea libera!" inseamna exact "Intrarea libera!", nu filtrata prin invitatii.
    Imi pare rau pentru faptul ca v-ati stricat dispozitia in acea seara si pentru ca ati avut neplaceri! Am sa incerc sa cer TOATE detaliile atunci cand promovez evenimente care nu tin de Clubul Cinefililor!

    Daniela Abageru.

    RăspundețiȘtergere