duminică, 2 mai 2010

Miercuri, 5 mai NU ESTE FILM LA CLUBUL CINEFILILOR!

Vom face pauză miercurea aceasta deoarece Sala Diotima este ocupată cu proiecția unui film documentar de la ora 19.00, în cadrul săptămânii FAIR TRADE.


În fiecare an, în a doua zi de sâmbătă a lunii mai este Ziua Internaţională Fair Trade, anul acesta sărbătorindu-se pe 8 mai. Asociaţia Mai Bine organizează o săptămână de evenimente dedicate mișcării Fair Trade (Comerț Echitabil) și consumului local, cu respect față de oameni și față de mediu.

Vei putea participa la workshop-uri de Cultură Civică Contemporană (3 și 4 mai, între orele 4 – 7 pm, Acaju Café) unde vei afla cum, prin schimbarea tendinţelor de consum, poţi contribui la schimbări pozitive în economia locală. Toți participanții vor primi cadouri ecologice şi diplome de participare!
Numărul locurilor disponibile este de 30, iar rezervările se fac în ordinea înscrierilor.

Pentru înscrieri trimiteţi un email la adresa mihaela.girleanu@maibine.eu cu titlul "Workshop Cultură Civică Contemporană"; în textul emailului precizaţi numele şi prenumele, date de contact (telefon şi adresă de email), ocupaţia (în cazul studenţilor, precizaţi facultatea sau specializarea ), motivaţia şi aşteptările.

- pe 5, 6 și 7 mai se vor difuza filme documentare urmate de discuții, la care poți câștiga produse certificate Fairtrade și ecologice (Casa de Cultură Mihai Ursachi, 7 pm.);

- pe 8 mai – Ziua Internațională Fair Trade 2010 – te invităm la un concert special Beat the Drums for Fair Trade, la care te încurajăm să vii cu instrumente alternative și să le folosești împreună cu ceilalți participanți pentru un adevărat jam-session (Parcul Voievozilor, 6 pm.);

- pe 8 și pe 9 mai ai ocazia să susții meșteri autohtoni și artiști handmade la Târgul Fair Trade (str. Lăpușneanu).

Ne vedem miercuri, pe 12 mai 2010, tot în Copou, tot în Sala Diotima.

Daniela Abageru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu