vineri, 25 iunie 2010

Miercuri, 30 iunie 2010 - 361 - "Drumul spre casa"

Clubul Cinefililor, cu sprijinul Fundaţiei culturale "Timpul", vă aşteaptă la Casa de Cultura "Mihai Ursachi" a municipiului Iaşi să vizionaţi miercuri, 30 IUNIE 2010 de la ora 18.00, în cadrul unui medalion ZHANG YIMOU:

"DRUMUL SPRE CASĂ"
("Wo de fu qin mu qin", 1999 - color - 90 minute)
*subtitrare în română

(regizorul chinez Zhang Yimou)


Zhang Yimou creeză în THE ROAD HOME o dramă romantică - o poveste în care drumul spre casă te duce într-o călătorie de neuitat, plină de dragoste, cultură și tradiție. Acțiunea filmului gravitează în jurul lui Luo Yusheng, un om de afaceri, care este nevoit să se întoarcă în satul natal, pentru a participa la înmormântarea tatălui său, Luo Changyu. Soția acestuia vrea să fie o înmormântare tradițională, oferindu-i posibilitatea lui Yusheng de a afla povestea de dragoste a părinților săi.

Vă așteptăm în Copou,
Echipa Clubul Cinefililor.

P.S. 1: Vreau să le mulțumesc ștrumfelor care timp de 3 zile de luni au mers prin oraș și au lipit afișe cu filmele lui Fatih Akin: Ramona Donisa, Georgiana Zaharia, Jojo Caraiman, Alexandra Lehuțu, Marina Rusu!

(Jojo și Ramona, spaima scotch-ului)

(Georgiana și aceeași Ramona prin Piața Unirii)

(Marina ținând bine afișul pe Cuza-Vodă)

(pe lângă Filarmonică, atenta Alexăndruța)

(după faptă cinefilă și răsplată în Goppo!)

(savurând pe căldură un milkshake de nota 10)

La filmul de miercuri au fost cam 55-60 de oameni, veniți pe o ploaie infernală! Dintre ei, 15 au fost ștrumfi, câțiva dintre ei având deja vreo 10 filme la activ! Și deja au început să facă lucruri, să se implice și să miște corabia! Așa da!

Daniela Abageru.

P.S 2: Perspectiva Ramonei asupra primului episod de lipit afișe: AICI

3 comentarii: