duminică, 21 noiembrie 2010

Miercuri, 24 noiembrie 2010 - 388 - "Tatăl"

Clubul Cinefililor, cu sprijinul Fundaţiei culturale "Timpul", vă aşteaptă la Casa de Cultură "Mihai Ursachi" a municipiului Iaşi să vizionaţi miercuri, 24 NOIEMBRIE 2010 de la ora 18.00, în cadrul unui medalion MAJID MAJIDI:

"TATĂL"
("Pedar", 1996 - color - 90 minute)
*subtitrare în română


Ultimul film din filmografia lui Majidi este despre ciocnirea a două caractere: unul format și căutând liniștea unui cămin alături de o femeie văduvă cu trei copii și altul aflat în plină formare și furie împotriva schimbărilor în privința cărora nu a fost consultat în prealabil. Lecția se orientează în jurul ascultării și a unei atitudini rezonabile față de ceilalți, chiar dacă uneori încăpățânarea o face mai savuroasă.

Vă așteptăm miercuri în Copou,
Echipa Clubul Cinefililor.

*************************************************************************************

Miercuri, 17 noiembrie 2010, prezența cinefilă a fost destul de deasă în Sala Diotima, fapt ce ne confirmă că cinematografia iraniană a fost o provocare pe placul publicului nostru cinefil ieșean.

(Octavian Stoica, Cătălin Ștefan, Bogdan Monoran, Daniela Abageru
- aproape toată Echipa Clubul Cinefililor, plus Georgiana în spate)

2 comentarii:

  1. Într-o vreme, când era foarte aglomerat, se intra cu legitimația de membru al clubului. Acum, cum mai e? Dacă sunt locuri libere, pot intra liber?

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrarea la Clubul Cinefililor este libera.

    Vechile legitimatii s-au dovedit inutile de la un punct incolo pentru ca lumea a venit, a plecat si suntem putini din garda de inceput, cu vechime mare. Asa ca, pentru pasionatii cinefili intrarea este libera miercuri de miercuri. Poti veni fara probleme!

    RăspundețiȘtergere