luni, 14 februarie 2011

Miercuri, 16 februarie 2011 - 398 - "Mama mea"

Clubul Cinefililor, cu sprijinul Fundaţiei culturale "Timpul", vă aşteaptă la Casa de Cultură "Mihai Ursachi" a municipiului Iaşi să vizionaţi miercuri, 16 FEBRUARIE 2011 de la ora 18.00, în cadrul unui medalion KLAUS HARO:

"MAMA MEA"
("Aideista parhain", 2005 - color - 111 minute)
*subtitrare în engleză


***Înainte de începerea filmului va fi difuzat scurt-metrajul realizat de regizorul Cristi Puiu: Un cartuș de Kent și un pachet de cafea (2004)(13 minute).

Un copil este prins în timpul războiului între două țări, două mame și două situații indezirabile, fiind nevoit să se atașeze de o nouă casă, pentru că forțe exterioare de voința lui au hotărât acest lucru. Desigur, nostalgia vieții autentice de dinaintea despărțirii îl fac să fie extrem de reticent la noii oameni care îi sunt părinți temporari și refuză să se adapteze, tânjind mereu după ceea ce nu mai poate avea. Până la urmă situația se rezolvă într-un mod aparte. Cum?

Vă așteptăm în Copou să descoperiți împreună cu noi,
Echipa Clubul Cinefililor.

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere