marți, 1 februarie 2011

14 ianuarie 2011 - seria a doua de tricouri cinefile - din "colecția toamnă-iarnă" (pentru pasionații din Clubul Cinefililor Iași)

Daniela Abageru, Ana Chiricescu, Cristina Chişcău, Ioana Chişcău, Anamaria Ciucanu, Claudia Cojocariu, Ramona Donisă, Raluca Grigoriu, Iulia Leonte, Anișoara Maloş, Andrei Mihăilă, Ioana Agatha Păltinel, Elena Pătraşcu, Alina Stîngu, Ștefan Abageru, Ștefan Caliniuc, Bogdan Cheşa, Ilieși Bogdan, Dragoș Eva, Matei Hutopilă, Paul Ichim, Vasilică Istrate, Andrei Ababei, Bogdan Monoran, Ionuț Pădure, Ștefan Panţiru, Adrian Pipirigeanu, Gabriel Stoica, Octavian Stoica, Ionuț Ungurianu - aceștia sunt purtătorii noilor tricouri cinefile realizate după o idee de imagine-simbol cinefil aparținând lui Bogdan Monoran și datorită muncii de adunat, convins, strâns realizată de Octavian Stoica.


Tricourile nu au mai fost date în sală, ci s-a dorit un cadru în care să se socializeze mult mai ușor și discuțiile cinefile să fie mai adunate, personale și productive. Mojo a fost gazda aleasă, iar pe 14 ianuarie 2011, la început de nou an cinefil, ne-am întâlnit să punem Țara Cinefilă din provincia Iași la cale. Cum nu suntem experți rigizi, care cred că dacă ești cinefil pasionat de filme de artă înseamnă că totul este lipsit de excese și clar elitist, ne-am simțit bine împreună ca niște oameni care nu împart doar o pasiune, ci și un mod de a fi și de a se raporta la ceilalți. Împreună, ca echipă, împreună, ca oameni ce aleg filmele și oameni care le vizionează, presupune apropiere, nu distanțare. În acest mod se explică atmosfera surprinsă în câteva imagini, după cum urmează:

(spate - Ana Chiricescu, față - Octavian Stoica)

(Daniela Abageru, Anamaria Ciucanu, Vasilică Istrate,
în spate - Ana Chiricescu și pe un piedestal - Bogdan Monoran)



(bucuroase de noile achiziții - Anamaria Ciucanu și Alina Stîngu)

(cărți de joc cinefile - pe post de joker - Charlie Chaplin)

(discuții cinefile aprinse - Bogdan Monoran și Adrian Pipirigeanu -
arbitrați de Octavian Stoica)

Tare mult ne-am dori să se extindă acest microb cinefil sănătos, contrar fraților lui cu patologie adversă. Până una, alta, sperăm să reușim și anul acesta să ne menținem la nivelul cu care ne-am/v-am obișnuit! Multe filme bune!

Echipa Clubul Cinefililor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu